Προφίλ

Με λένε Εύη και είμαι 30 χρονών. Με την μαγειρική άρχισα να ασχολούμαι ως φοιτήτρια, γιατί πλέον έμενα μακριά από τη μαμά και έπρεπε κάτι  να τρώω. Ωστόσο, το 'μικρόβιο' μέσα μου υπήρχε (από μητέρα και γιαγιά) και δεν άργησε να εκδηλωθεί. Έτσι, τα τελευταία χρόνια κατάλαβα, ότι εκεί που οι άλλοι οικονομολόγοι μαγειρεύουν νούμερα, εμένα μ' αρέσει να περισσότερο να μαγειρεύω λιχουδιές.
Στην συνέχεια αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog, προκειμένου να συγκεντρώσω τις αγαπημένες μου συνταγές, να επικοινωνώ με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια 'τρέλα' με εμένα και να δημιουργηθεί σιγά σιγά μια μεγάλη και ζεστή παρέα.Οι συνταγές που δημοσιεύω είναι συνταγές που τις έχω εκτελέσει τουλάχιστον δυο φορές και όταν προέρχεται από κάποιο βιβλίο ή site και δεν είναι αποτέλεσμα δικού μου αυτοσχεδιασμού, αναφέρω την αντίστοιχη πηγή. Επίσης, στις συνταγές κάθε σχόλιο θετικό ή αρνητικό είναι όχι μόνο αποδεκτό αλλά και επιθυμητό γιατί θα με βοηθήσει στο να κάνω βελτιώσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στο περιεχόμενο του blog.Επιπλέον, όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει τις δικές του συνταγές ή προτάσεις. Τέλος, εκτός από συνταγές μαγειρικής, θα μπορούμε να μοιραστούμε και άλλα γαστρομικά και όχι- μόνο νέα.
Keep Cooking!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αλμυρά μπισκότα

Υλικά: - 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 100 γρ.βούτυρο - 1 κοφτό κουτ. γλυκού αλάτι - 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα - 2...