15/9/15

Έκθεση Ζυθογνωσίας

Απανταχού μπιρόφιλοι προσοχή!! Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση προγραμματίζεται για τον επόμενο μήνα!

Η έκθεση «Ζυθογνωσία», αφιερωμένη στις μπίρες υψηλής ποιότητας, οργανώνεται στην Αθήνα για 2η φορά τον Οκτώβριο στις 17 & 18 του μηνός, στον πολυχώρο The Hub Events.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έκθεση φιλοξενεί ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες απ’ όλη την Ελλάδα και μπίρες υψηλής ποιότητας, ελληνικές και εισαγόμενες.

Η Ζυθογνωσία απευθύνεται σε ζυθόφιλους καταναλωτές και σε επαγγελματίες από τους χώρους της εστίασης και της εμπορίας ποτών. Αυτοπροσδιορίζεται ως έκθεση για «Microbreweries and Premium Beers», διότι σκοπεύει να είναι η βιτρίνα των ελληνικών μικροζυθοποιείων και όλων των προϊόντων ζύθου υψηλής ποιότητας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Η αγορά της μπίρας στην Ελλάδα αλλάζει με εντυπωσιακούς ρυθμούς καθώς πολλές είναι οι νέες μικροζυθοποιίες που έχουν ήδη ανοίξει, ενώ άλλες βρίσκονται σε στάδιο σχεδιασμού ή υλοποίησης. Είναι ενδεικτικό πως μόνο στα ελληνικά νησιά λειτουργούν ή σχεδιάζονται πάνω από 12 μικροζυθοποιίες (Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Εύβοια, Κρήτη, Τήνος, Σαντορίνη, Πάρος, Φολέγανδρος, Χίος).

Ταυτόχρονα, οι μεγάλες και ιστορικές ζυθοποιίες ―εδραιωμένες στην ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια― δημιουργούν με επιτυχία νέα εμπορικά σήματα στην κατηγορία premium για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ενός ολοένα αυξανόμενου ζυθόφιλου κοινού.

Η Ζυθογνωσία είναι μία εκδήλωση που αποστασιοποιείται από τις καθιερωμένες «Γιορτές Μπίρας» και στοχεύει σε ένα κοινό που αγαπά την μπίρα και θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα γι’ αυτήν. «Οι επισκέπτες μας έρχονται για να δοκιμάσουν και όχι για να πιουν, γιατί η γευστική παλέτα στο χώρο της μπίρας είναι τεράστια και οι ευκαιρίες να δοκιμάσει κανείς τα λιγότερο γνωστά προϊόντα είναι σπάνιες», λέει ο Ντίνος Στεργίδης της εταιρείας Vinetum που οργανώνει την έκθεση. Όλοι σχεδόν οι τύποι μπίρας θα είναι διαθέσιμοι προς δοκιμή, ενώ ειδικές γευστικές δοκιμές και σεμινάρια μύησης στον κόσμο της μπίρας θα πλαισιώσουν την έκθεση. Στην είσοδο οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα ειδικό ποτήρι δοκιμής με το οποίο θα μπορούν να περιπλανηθούν από σταντ σε σταντ δοκιμάζοντας όσες μπίρες θέλουν.

Επιπλέον, η Ζυθογνωσία φέτος πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από μία σειρά άλλων εκδηλώσεων που θα γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (12 με 18 Οκτωβρίου), σε διάφορα σημεία της πόλης και που εντάσσονται στην εβδομάδα μπίρας «Athens Beer Week»
 

29/7/15

Τηγανητός μπακαλιάρος

Θέλω επειγόντως διακοπές!!Τον τελευταίο καιρό ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτή τη σκέψη. Είναι λογικό βέβαια, αφού η φετινή χρονιά ήταν αρκετά κουραστική, αν και δημιουργική.
Η Αθήνα σιγά σιγά αδειάζει και η τηλεόραση μας 'βομβαρίζει' καθημερινά από καλοκαιρινά πλάνα. Θάλασσα, ήλιος, κρύα μπίρα και τα απαραίτητα μεζεδάκια συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό, ακόμη και γι ' αυτούς θα παραμείνουν εντός των τειχών με μικρές κοντινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Ένας τέτοιος μεζές είναι ο τηγανητός μπακαλιάρος. Άν πάρετε κατεψυγμένο, το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται ξαλμύρισμα, οπότε η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο γρήγορη.
Σας αποχαιρετώ λοιπόν, καλές διακοπές! Θα τα πούμε από Σεπτέμβριο με νέες συνταγές και ιδέες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κρυφοκοιτάζω πού και πού στα blog, αφού οι 'κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται'. Φιλιά!

Υλικά που θα χρειαστούμε:
  • 1 κιλό μπακαλιάρος κατεψυγμένος
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 αυγό
  • 1 φλιτζάνι μπίρα
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μερίδες. Βάζουμε το αλεύρι με λίγο αλάτι σε μια λεκάνη, ρίχνουμε τη μπίρα και το ανακατεύουμε. Χτυπάμε το αυγό και το προσθέτουμε απαλά μέχρι να γίνει ένας χυλός.
Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και, μόλις κάψει, βουτάμε μία μία τις μερίδες στο χυλό και τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τις αφήνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνα, ώστε να στραγγίξουν καλά. Τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα και συνοδεύονται τέλεια με σκορδαλιά.

25/6/15

Κεφτεδάκια με σάλτσα

Κεφτεδάκια τηγανητά με κόκκινη σάλτσα και μακαρόνια ή τηγανητές πατάτες!
Και ποιος δεν τα έχει συνδέσει με καλοκαιρινές διακοπές ή με τα παιδικά του χρόνια. Επιπλέον, είναι βολικό φαγητό γιατί μπορεί κάποιος να τα φάει την επόμενη ημέρα εξίσου ευχάριστα ή να τα βάλει στην κατάψυξη πριν τα τηγανίσει και να τα χρησιμοποιήσει όποτε θέλει. Και για μια νοικοκυρά με περιορισμένο χρόνο, όπως κι εγώ άλλωστε, αυτή είναι μια σωτήρια λύση.
Χμμ, τελικά μήπως το blog θα έπρεπε να έχει όνομα 'Νοικοκυρά σε απόγνωση΄? Τεσπά, πάμε στη συνταγή!
 
Υλικά:

  • 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1/2 κιλό κιμάς χοιρινός
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
  • 1 κ. σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμμένος
  • 1 αυγό
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλεύρι για το πασπάλισμα
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι
Μερίδες: 6
 
Εκτέλεση:
  • Βάζουμε τον κιμά σε λεκάνη. Μουσκεύουμε το ψωμί σε ένα μπολ με νερό, το στύβουμε καλά και το προσθέτουμε στον κιμά. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, το μαϊντανό, το αυγό χτυπημένο, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά λίγο να ξεκουραστεί.

  •  Πλάθουμε μικρούς κεφτέδες , τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα, ώστε να στραγγίξουν, και τους τοποθετούμε σε μια πιτέλα.
  • Βάζουμε τις ντομάτες τριμμένες σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε 1/2 φλιτζάνι νερό, την κανέλα, το κρασί, λίγο αλάτι, πιπέρι και λάδι. Τα βράζουμε για 20 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια, αφήνουμε για 10 λεπτά ώσπου να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.  Ταιριάζει τέλεια με μακαρόνια.

29/5/15

Πεϊνιρλί

Παρασκευή απόγευμα και τριήμερο εν όψει! Μόνο αυτή η σκέψη αρκεί για να μας φτιάξει τη μέρα! Ο καιρός έχει βελτιωθεί ξανά και όλα δείχνουν πως το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα είναι μια ρεαλιστική, πλέον σκέψη.Κι επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, τι καλύτερο από αφράτα αχνιστά πεϊνιρλί??Καλό τριήμερο, ό,τι κι αν κάνετε!  


Υλικά που θα χρειαστούμε:
- 540 γρ. αλεύρι
- 2 κούπες γάλα φρέσκο
- 1, 5 φακελάκι μαγιά ξηρή
- 1 κ.γ αλάτι κοφτή

Μερίδες: 4 μεγάλα

Πώς το κάνουμε:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και φτάχνουμε ένα ομοιόμορφο ζυμάρι.
- Το σκεπάζουμε και αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί.
- Για γέμιση ετοιμάζουμε ότι θέλουμε.
  • Μπορούμε να τα γεμίσουμε με κιμά που θα τον μαγειρέψουμε έτσι ώστε να μείνει με λίγα υγρά ή τα γεμίζουμε με τυρί και ζαμπόν ή ακόμη και με τυρί και αυγό.


  • Πηγή: Πεϊνιρλάκια μούρλια http://www.sintagespareas.gr/sintages/peinirlakia-mourlia.html#ixzz3DxuA00wc
     

    8/5/15

    Σοκολατάκια Oreo

    Το Σαββατοκύριακο έχει σχεδόν φτάσει, όπως επίσης και το καλοκαίρι, αφού η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα τον τελευταίο μήνα. Αυτά τα σοκολατάκια τα έφτιαξα στα γενέθλια του καλού μου πριν από λίγο καιρό και ήταν τέλεια! Επίσης ήταν και αρκετά εύκολα στην παρασκευή τους.
     

    Υλικά που θα  χρειαστούμε:

    • 230γρ τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
    • 500γρ. oreo μπισκότα
    • 500γρ κουβερτούρα
    • Χρωματιστά sprinkles για διακόσμηση

    Πώς το κάνουμε:

    1. Χτυπάμε στο μίξερ τα oreo μεχρι να γίνουν ψίχουλα, αλλά όχι σκόνη.
    2. Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα πολύ καλά (δεν πρέπει να φαίνεται τυρί πουθενά) και το βάζουμε για λίγη ωρα στο ψυγείο να σταθεί.
    3. Στη συνέχεια πλάθουμε μικρά μπαλάκια σαν τρουφάκια.
    4. Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 45-60 λεπτά.
    5. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Παίρνουμε ένα-ένα τα μπαλάκια με ένα πιρούνι και τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.
    6. Τα ακουμπάμε πάνω σε λαδόκολα μεχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και μετά τα βάζουμε στο ψυγείο.
    7. Διακοσμούμε με τα sprikles.

    Πηγή: Συνταγές της Παρέας https://www.sintagespareas.gr/sintages/orea-sokolatakia.html

    4/5/15

    Athens Food Festival

    Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους αγαπούν τον μαγικό κόσμο της γαστρονομίας!

    Στις 8, 9 και 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Athens Food Festival, ένα πλούσιο φεστιβάλ με επίκεντρο την γαστρονομία.
    Πάνω από 200 «μικροί» παραγωγοί απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας, 500 διαφορετικά είδη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, συνταγές και μυστικά μαγειρικής απ’ όλη τη χώρα, γαστρονομικές παρουσιάσεις από καταξιωμένους Έλληνες μάγειρες και γευσιγνώστες, δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους, αλλά και πολύ φαγητό συνθέτουν το σκηνικό του πρώτου Athens Food Festival.
    Το Athens Food Festival φιλοδοξεί να φέρει κοντά το ευρύ κοινό με τον γευστικό πλούτο της χώρας μας και να αποτελέσει σημείο συνάντησης της σύγχρονης παραγωγικής Ελλάδας με εκπροσώπους του ευρύτερου χώρου της ελληνικής γαστρονομίας.
    Ξεχωριστή θέση στο φεστιβάλ κατέχουν οι διαδραστικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις γαστρονομίας, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιούνται, σε διάφορες αίθουσες του σταδίου, σεμινάρια μαγειρικής και παρουσιάσεις γαστρονομικών γεύσεων και προορισμών με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και οργανώσεων απ’ όλη την Ελλάδα.
    Παράλληλα, καταξιωμένοι σεφ θα μυήσουν το κοινό στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, δημιουργώντας ευφάνταστα πιάτα με τους θησαυρούς της ελληνικής γης.
    Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί έκθεση προϊόντων μικροπαραγωγών. Το πρόγραμμα βασίζεται σε 4 θεματικές ενότητες και περιλαμβάνει εκδηλώσεις όπως: Έκθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα- με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου μέρους της Περιφέρειας.
    Επίσης θα υπάρχει χωριό μικροπαραγωγών όπου ο επισκέπτης θα γνωρίσει τον τρόπο παραγωγής εκλεκτών ελληνικών προϊόντων. Ξεχωριστή θέση θα έχει το παραδοσιακό ελαιοτριβείο- το μεγαλύτερο που έχει στηθεί ποτέ σε έκθεση- που θα παράγει παρθένο ελαιόλαδο από όλες τις ποικιλίες ελαιολάδου της Ελλάδας μεταξύ των οποίων οι Κορωνέικη, Μανάκι και Λαδοελιά.
    Σε ότ,ι αφορά στις γαστρονομικές επιδείξεις, θα υπάρχουν προγράμματα γευσιγνωσίας και μαθήματα μαγειρικής από καταξιωμένους σεφ και παραδοσιακές μαγείρισσες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία για δωρεάν γευστικές δοκιμές και live cooking stage!
    Τέλος, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις για τις καλές πρακτικές γαστρονομικών προορισμών, τον ρόλο της τοπικής κοινωνίας στην ανάδειξη του τουριστικού και γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας ως εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης, την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων κ.ά, ε νώ θα πραγματοποιηθεί και συνέδριο αγροτικής επιχειρηματικότητας με θέματα: κοινή αγροτική πολιτική και ΕΕ, πιστοποιημένη ταυτότητα και ποιότητα, ελληνική διατροφή και παραγωγή τροφίμων, κρητικό σύμφωνο ποιότητας, εθνικά «brand names», για την ελληνικότητα της γεωργίας.

    29/3/15

    Φάβα σαντορινιά

    Καλή Εβδομάδα!!
    Πριν  από λίγο καιρό πήρα  ΒΡΑΒΕΙΟ από ένα από τα αγαπημένα μου blog τις Χιώτικες Διαδρομές (xiotiko.blogpot.com) και χάρηκα πάρα πολύ. Αυτά τα βραβεία είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλο μέσα από τις ερωτήσεις που ακολουθούν. 
    Το “Liebster Award” είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο!
    Οι κανόνες του βραβείου:
    1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
    2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.
    3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
    4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά με το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.
    Λοιπόν οι απαντήσεις μου στις 10 ερωτήσεις είναι οι εξής;

    1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;


    Γιατί ψάχνοντας για συνταγές, βρήκα πολλά ενδιαφέροντα blogs και αποφάσισα να φτιάξω κι εγώ ένα για να δημοσιεύω τις συνταγές που κάνω και μ' αρέσουν και να επικοινωνώ μέσω αυτού και με άλλους ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα.

    2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
    Με ενθουσιάζει να πετυχαίνω στόχους που είναι δύσκολοι, μια ηλιόλουστη ημέρα, να βλέπω τους γύρω μου χαρούμενους και μια πρωτότυπη συνταγή που με εκπλήσσει ευχάριστα.
    3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
    Μέσα από τα σχόλια και την επικοινωνία οι bloggers έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και αυτή η αλληλεπίδραση είναι σημαντική γιατί γνωρίζουν συνταγές και πρόσωπα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας ή και του κόσμου.
    4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
    Για νέες συνταγές που δοκιμάζω κατά καιρούς, για ταξίδια αλλά και διάφορα γαστρονομικά νέα που μπορεί να αφορούν τους αναγνώστες.
    5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers;
    Με τους περισσότερους μόνο μέσω του blog, αλλά και με κάποιους έχουμε βρεθεί από κοντά στα πλαίσια εκδηλώσεων.'Ηταν πολύ ωραία εμπειρία και ελπίζω να επαναληφθεί..

    6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο; 
    Το φαντάζομαι να συνεχίζει να έχει αναρτήσεις με πιο συχνό ρυθμό από ότι μέχρι τώρα και με πιο πολλά γαστρονομικά νέα.
    7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα; 
    Να  'κατεβάζω' καινούργιες ιδέες και να ψάχνω τρόπους για υλοποίηση..

    8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
    Δυστυχώς λιγότερο από όσο θα ήθελα, ειδικά φέτος που το πρόγραμμα μου είναι πιο φορτωμένο. Γι' αυτό και οι αναρτήσεις μου γίνονται με πιο αργό ρυθμό. Παρόλα αυτά κάθε λεπτό που σπαταλώ γι' αυτό μου δίνει τεράστια χαρά.
    9) Πώς γεννιούνται τα post σας;
    Με απλές καθημερινές αφορμές. Ένα υλικό που βρήκα στο μανάβικο, μια συνταγή που άκουσα στην τηλεόραση, η εναλλαγή των εποχών ή μια γιορτινή περίσταση, είναι μόνο κάποιες από αυτές.

    10) Ευχές για τον αναγνώστη.
    Υγεία για όλους και τις οικογένειες σας. Ακούγεται κλισέ αλλά είναι το πιο σημαντικό αγαθό.Ακόμη, αισιοδοξία και καλά μαγειρέματα!!!

     Με τη σειρά μου θέλω να δώσω κι εγώ το βραβείο σε 10 blogs  
    1 )  Cooking Helena.
    2 )  Cookthebook
    3 )  Συνταγές της Ασπρούλας
    4 )  Συνταγές της Καρδιάς
    5 )   The one with all the tastes
    6 )  Αγάπα με αν..Ντολμάς
    7 )   My Little Expat Kitchen in Greek  
    8 )  Τα λιλά της Λίλας
    9 )  Syntages ...apo spiti
    10 )  Captain Cook 

       εάν θέλετε απαντάτε στις ίδιες ερωτήσεις.

    Και τώρα η συνταγή μας. Μιας και πλησιάζει η Μ. Εβδομάδα ευκαιρία είναι να φτιάξουμε κάτι νηστίσιμο.

    Υλικά που θα χρειαστούμε:

    -500 γρ. φάβα
    -1 ολόκληρο κρεμμύδι
    - αλάτι

    Και για το πάντρεμα
    - 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
    - 3 κ.σ. κάππαρη σουρωμένη
    - 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο

    Μερίδες: 6-8

    Εκτέλεση:

    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη φάβα με 1 λίτρο νερό, με ολόκληρο το κρεμμύδι και λίγο αλατάκι.
    Όταν χυλώσει καλά και φύγουν τα πολλά νερά, την αφήνουμε να κρυώσει και την κάνουμε έναν ομοιογενή πολτό περνώντας την από τον μύλο του πουρέ.
    Γαρνίρουμε τη φάβα με τις ροδέλες του κρεμμυδιού, την κάππαρη και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, αν χρειαστεί.
     
    Καλή όρεξη!!!!
     

    Κέικ καρδιά

    Σε λίγες ημέρες είναι η γιορτή του Αγ Βαλεντίνου. Αν και πολλοί τη θεωρούν ως μια 'χαζοχαρούμενη' γιορτή δεν παύει να είναι μια ευ...